PREMIERE

 

LILI IN ČARNI ZALIV 

 

 

 

Lili z očkom živi v hiški ob morju. Njen najboljši prijatelj je galeb Gal, s katerim se vsak dan odpravita na peščeno obalo. Tam vedno najdeta kak zanimiv predmet. Vzameta ga s seboj na barko mornarja Stanka, ki ju popelje v domišljijski Čarni zaliv, tam pa ju čakajo prijatelji in zabavne dogodivščine.

 

 

Ponedeljkova večerna risanka!

 

ZMAJČI ZMAJ

 Serija spremlja radovednega zmajčka, ki živi v čarobnem gozdu. Skupaj s škratom Gogijem, vilo Nuško, veveričkom Zobkom in drugimi prijatelji odkriva svet okoli sebe in doživlja zanimive dogodivščine. Druščina se pogosto znajde v zagati, vendar vse težave vedno iznajdljivo reši.

 

Nedeljska večerna risanka!

 

NIKO 

 

 

 

Niko je radoveden in živahen, zato je njegovo življenje polno pustolovščin, ki jih deli s prijatelji. S prebrisanim najboljšim prijateljem Nupijem, ki mu sledi vsepovsod, in s prijateljico Betko, ki je tudi sama sredi zapletenega odraščanja, se vsak dan naučijo kaj novega – kako prečkati nevarne ceste, kako se ogibati slabi hrani, zaradi katere jih boli trebuh, in kako se spoštljivo obnašati do prijateljev.

 

  

Torkova večerna risanka!

 

MULČKI 

Mulčki so druščina otrok, ki so že pred mnogimi leti nastopali v stripih. Glavni junak je osemletnik Charlie Brown, ki je v resnici vse prej kot junak: vse, česar se loti, mu gre narobe. Ima zvestega psa Snoopyja, tega pa spremlja ptiček Woodstock. K druščini spadajo še premetena Charliejeva sestrica Sally, odločna Lucy in njen bratec Linus, v šoli neuspešna Peppermint Patty in vedno urejena in pripravljena Marcie. Vsem skupaj se pridružuje še mladi Beethovnov oboževalec in pianist Schroeder in še nekaj drugih junakov. Vsaka epizoda je sestavljena iz niza stripovskih prigod, ki jih povezuje skupna rdeča nit.

 

 

Ob sobotah zjutraj!

  

 

KALIMERO SE JE VRNIL!

 

 

Sobotna večerna risanka!