OŠ Miška Kranjca, LJ

Karina, Domen, Matic

Spoznaj ekipo iz OŠ Miška Kranjca, LJ!

Naši učenci dosegajo dobre rezultate na različnih športnih tekmovanjih in tekmovanjih iz znanja. Lahko se pohvalimo tudi z dobrimi seminarskimi in raziskovalnimi nalogami ter likovnimi izdelki. Prav tako so naši učenci sodelovali na različnih prireditvah, ki smo jih organizirali v sodelovanju z zunanjimi organizacijami. Spodaj naštevam peščico uspehov iz šolskega leta 2018/ 2019.

-          Marca 2019 je šola gostila prireditev Bodi dober, bodi kul! Živimo vrednote. (pod okriljem Inštituta za etiko in vrednote)

-          Organizirali smo okroglo mizo s predstavniki petih poslanskih skupin državnega zbora: dr. Milan Brglez (SD), Jani Moderndrofer (SMC), Iva Dimic (NSI), Aljaž Kovačič (LMŠ) in Primož Sitar (Levica): tema aktivno državljanstvo med mladimi, »demokracija na osnovni šoli«

-          Udeležba našega delegata na 29. Nacionalnem otroškem parlamentu

-          V torek, 4. 6. 2019 smo imeli zaključno sejo Šolske skupnosti učencev, katere so se udeležili vsi učenci šole, med nami pa so bili tudi minister za šolstvo, Jernej Pikalo, Predsednica Zveze prijateljev mladine, Darja Groznik, evropski poslanec Milan Brglez ter poslanca državnega zbora, Marko Pogačnik in Primož Siter. Dogodek je posnela RTV Slovenija.

-          Marca 2019 je naša učenka že drugič zapored s svojo skupino v kategoriji show dance formacija osvojila naslov svetovne prvakinje.

-          Državni prvak v karateju.

-          Uvrstitev na državno prvenstvo v odbojki za starejše učenke.

-          Prvaki mesta Ljubljane v badmintonu.

-          Zmaga naše učenke na MP Škotske v golfu.

-          Zlata plaketa in izbor na državno srečanje lutkovnih skupin (starejša lutkovna skupina)

-          Srebrno priznanje in izbor na Regijskem srečanju lutkovnih skupin (mlajša lutkovna skupina).

-          Srebrno priznanje in izbor na Regijskem srečanju otroških folklornih skupin je dosegla mlajša folklorna skupina.

-          Bronasto priznanje in uvrstitev na državno tekmovanje raziskovalne naloge Vplivi sodobne tehnologije na kvaliteto življenja ljudi.

-          Zlato priznanje iz geografije.

-          Zlato priznanje iz Vesele šole.

-          Srebrna priznanja iz področij: geografija, angleščina, logika, vesela šola.

-          …..