Fotozgodba: OŠ Primoža Trubarja Velike Lašče in OŠ Hudinja

Ker smo se danes srečali na pustno soboto, nas je na Celičarki pričakal nihče drug kot Narry Potter!


Rumeno ekipo iz OŠ Primoža Trubarja iz Velikih Lašč so zastopali Matej, Anja in Maruša ...


... ekipo vijoličnih iz OŠ Hudinja pa Jan, Gašper in Izidor.

Seveda, nas je ob začetku pričakal nagovor v čarovniški maniri
Nagovor Narry Potterja na Celičarki

Tako, izhodišče iz tradicije zdaj poznamo in čas je, da preverimo s kakšnimi pričakovanji sta se ekipi podali v tokratno dogodivščino znanja! 

Misli pred začetkomV prvem delu so bili gotovo bolj zadovoljni navijači vijoličnih, saj rumenim žal ni uspelo pridobiti točk. A že Hitre celice so prinesle nekaj točk tudi rumenim. 

Hitre celice #20V drugem delu oddaje pa je tekmovalce pri ekperimentih pričakala Jasmiona Granger. Kaj vse so sčarali skupaj, preveri v rubriki Eksperiment!

Rumenim tudi v drugem krogu ni šlo najbolje, navijači so že skoraj obupali, a potrebno je priznat, da se je ekipa trudila in vztrajala. In v zadnjem delu se jim je to tudi povrnilo!

Razlagalne prispevke s področja matematike, biologije, družbe, geografije, kulinarike, Možganske labirinte - vse ugotovitve naših tekmovalcev najdeš na našem You Tube kanalu - naroči se, nikoli ne veš, kdaj ti bo npr. prišla prav razlaga o povprečni vrednosti v matematiki ali veganskem obroku na potovanju v Franciji, Celičarji raziščemo prav vse!

Navijačem, mentorjem in seveda tekmovalcem - hvala za dobro in zabavno druženje - fantom iz OŠ Hudinja pa mahamo v pozdrav, se vidimo v naslednjem krogu!

Seveda smo morali druženje na Celičarki zaključit v pustnem stilu, zatorej, Ave, Pustus! 

Ave, Pustus!


Foto: Borut Gale