Nagrade v sezoni 2018/19

Tudi letos bomo poleg že tradicionalnih nagrad naših sponzorjev, podelili denarne nagrade najboljšim trem ekipam in nagrade gledalcem!  

 

Prvouvrščeno ekipo in njihove navijače bo turistična agencija Palma nagradila z izletom v Gardaland, poleg tega pa bodo zmagovalci sezone odšli še na taborjenje z Zvezo tabornikov Slovenije in si z mentorjem ogledali Postojnsko jamo. 

Drugouvrščena ekipa sezone in njihovi navijači bodo nagrajeni z dnevom v pustolovskem parku Geoss, z Zvezo za tehnično kulturo Slovenije pa bo drugouvrščena ekipa lahko odšla na tabor po lastni izbiri.

Vsem 16 ekipam, ki se bodo uspele uvrstiti v osmino finala in mentorjem štirih najboljših skupin pa podarjamo 1-letni dostop do učnih gradiv na spletnem portalu OpenProf

Nagrada najboljšim trem ekipam ostajajo denarna sredstva za razvoj znanja, nadarjenosti in solidarnosti. 

Denar bodo zmagovalne šole porabile namensko, na primer za nakup knjig, učnih pripomočkov, obisk muzejev in razvoj podpornih dejavnosti za nadarjene učence. Z delom nagrade pa bodo prispevale k spodbujanju solidarnosti in dobrodelnosti. 

Nagrade gledalcem pa letošnjo sezono poklanja Postojnska jama. Vsak teden bomo izžrebali nekoga, ki bo pravilno odgovoril na zastavljeno vprašanje, in mu poslali dve vstopnici za razstavo EXPO Postojnska jama kras.