OŠ FLV Slivnica pri Mariboru in OŠ Notranjski odred Cerknica

Veliki finale sezone

Veliki finale letošnje sezone je za nami - pokukaj, kaj se je dogajalo!

Soočili sta se ekipi iz Cerknice in Slivnice pri Mariboru. Cerkničani Klara, Lovro in Alja ter Izak, Mateo in Leo iz Slivnice pri Mariboru so skozi vso tekmo kazali, kako izenačen je boj enakovrednih ekip!

Navijači so bili dobro razpoloženi in zaupali v znanje svojih ekip - prvi del oddaje se je končal z izidom 10 : 10, podobno se je nadaljevalo v drugem delu, ko je Nik preveril pri obeh ekipah, če so pripravili kakšen dogovor ;)

Drugi del je med eksperimenti prinesel še eno novost - poslovila se je demonstratorka Katja, s katero smo preverjalali eksperimente vso sezono, prišla pa je Jasna, ki jo poznate predvsem po njenem glasu - pripravlja vse razlage, ki jih slišite v naših odgovori.
Vse razlage najdete na našem You tube kanalu

Možganski labirint pa je "premešal karte". Vodstvo je takrat prevzela ekipa iz Slivnice pri Mariboru.

Ne samo, da so bili zaskrbljeni navijači, napetost bi lahko rezali s škarjami, tako močno smo jo občutili v studiu. V spodnjem posnetku lahko preverite, kako napeti sta bili obe mentorici ;)

Da je bil prehod v zadnji del lažji in je napetost popustila, je Nik z obema ekipama posnel selfije, preveri v posnetku spodaj!

Končen razplet je prinesel zmago OŠ Notranjski odred iz Cerknice, poglej razglasitev!

Občutki po koncu finalne tekme sezone

 Nagrade, ki jih bodo dobili letošnji najboljši!

Čestitke - ne pozabite, da so se danes odprle prijave za tekmovanje v naslednjem šolskem letu, pocukajte svoje mentorje za rokav!
Naslednji teden pa pripravljamo oddajo presenečenja - tokrat so jo zastavili naši tekmovalci, ki so za tekmovalne odre postavili ustvarjalce oddaje, spremljajte nas!

Foto: Borut Gale