Nagrade v sezoni 2017/18

Tudi letos bomo poleg že tradicionalnih nagrad naših sponzorjev podelili še denar, ki bo namenjen razvoju znanja, nadarjenosti in solidarnosti.  

 

Prvouvrščeno ekipo in njihove navijače bo turistična agencija Palma nagradila z izletom v Gardaland, poleg tega pa bodo zmagovalci sezone odšli še na taborjenje z Zvezo tabornikov Slovenije.

Drugouvrščena ekipa sezone in njihovi navijači bodo nagrajeni z dnevom v pustolovskem parku Geoss, z Zvezo za tehnično kulturo Slovenije pa bo drugouvrščena ekipa lahko odšla na tabor po lastni izbiri.

Vsem 16 ekipam, ki se bodo uspele uvrstiti v osmino finale, pa podarjamo 2-letni dostop do učnih gradiv na spletnem portalu OpenProf

Novost iz lanske sezone pa so tudi denarna sredstva za razvoj znanja, nadarjenosti in solidarnosti - podarili jih bomo tudi letos. 

Denar bodo zmagovalne šole porabile namensko, na primer za nakup knjig, učnih pripomočkov, obisk muzejev in razvoj podpornih dejavnosti za nadarjene učence. Z delom nagrade pa bodo prispevale k spodbujanju solidarnosti in dobrodelnosti.