Nagrajenci sezone 2015/16

Najboljše male sive celice sezone naši sponzorji nagradijo

Turistično podjetje Kompas je v sodelovanju z Malimi sivimi celicami prvouvrščeno ekipo in njen razred popeljalo v zabaviščni park Gardaland.  Dogodivščine iz Gardalanda

Udeležili pa so se tudi košarkarskega kampa Boki Nachbar z našim košarkarskim reprezentantom Boštjanom Nachbarjem. Tam so se zmagovalci Malih sivih celic 6 dni družili ob športu in spoznavali nove prijatelje.  

Ko obvadaš tehniko, je tudi koš zadeti preprosto!

V prejšnji sezoni smo ob podpori sponzorja, turističnega podjetja Kompas, odpeljali udeležence igre Abeceda na ZOO Safari v Verono, kjer so lahko od blizu spoznali mnoge eksotične živali.

Safari in romantika v Veroni

Sponzor oddaje, Zveza za tehnično kulturo Slovenije, pa je drugouvrščenega tekmovalca v igri Abeceda odpeljala na poletni tabor po njegovi izbiri. Izbrali so si Mladinski astronomski raziskovalni tabor v Raduhi.  

Spoznali smo ozvezdja, planete in meteorje, seznanili smo se s tem, kaj pomeni čas v astronomiji, in se naučili uporabljati astronomski teleskop.

Lanskim drugouvrščenim in tretjeuvrščenim je sponzor oddaje, Zveza tabornikov Slovenije, podaril 10-dnevno taborjenje, kjer so se lahko udeleženci naučili veščin preživetja v naravi.

Preživetje v naravi je ob dobri družbi zabavno!

Lani pa je naš sponzor Pustolovski park Geoss je celotnemu razredu lani drugouvrščene ekipe in vsem Abecedarjem podaril vstopnice za pustolovski park, kjer so udeleženci v objemu gozda preživeli zabaven in adrenalina poln dan.

Adrenalinsko doživetje za celoten razred!