Justin Bieber aretiran zaradi dirkanja pod vplivom alkohola

23. 1. 2014

Kanadskega najstniškega zvezdnika Justina Bieberja so ameriški policisti pridržali zaradi vožnje pod vplivom opojnih snovi in cestnega dirkanja.

Podrobnosti še niso znane, policija je le potrdila, da so najstniškega idola aretirali zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih substanc, aretirali pa so ga tudi zaradi cestnega dirkanja s športnim avtomobilom Lamborghini.

Med hišno preiskavo našli mamila

Bieber se sicer zadnje čase v medijih pojavlja predvsem zaradi najrazličnejših incidentov. Kot smo poročali, ga je sosed prijavil policiji, ker naj bi njihovo hišo obmetal z jajci in povzročil za 20.000 dolarjev škode. Med hišno preiskavo so policisti v njegovi hiši v Los Angelesu odkrili mamila - Bieberjev gost, glasbenik Lil Za (s pravim imenom Xavier Smith), je namreč na mizi "pozabil" zavojček kokaina. 20-letnega glasbenika so aretirali, Bieber pa se o jajcih ali mamilih ni želel pogovarjati brez prisotnosti svojega odvetnika.

Težave s sosedi že v preteklosti

Justin se tudi sicer ne razume najbolje s sosedi. Marca lani je enemu izmed njih pljunil v obraz, elitno sosesko pa je razburil tudi s prehitro vožnjo. Policija je v vseh primerih naredila zapisnik, posledic pa (za zdaj) ni bilo.

Bieber pravi »enfante terrible«

Bieber se je na naslovnicah tabloidov znašel tudi med nedavno turnejo po Avstraliji, ker naj bi na steno v hotelu narisal grafite. Na lanski južnoameriški turneji je 19-letnik povzročil škodo v hotelu v Riu de Janeiru, v lokalu v Buenos Airesu pa naj bi se izognil plačilu računa. Bieber je na nekem koncertu stopil na argentinsko zastavo, ki so jo oboževalci vrgli na oder, in poskrbel za val ogorčenja.