Infodrom na spletu 2016

30. 12. 2016

Televizijski zasloni seveda niso edina pot do Infodroma.  Youtube, Twitter, Instagram, Facebook in Snapchat ter seveda spletna stran, ki jo pravkar bereš, so poti do nas! 

Poišči nas na youtube.com/TVInfodrom 
Najbolj pridno nas spremljate na Youtubu. V petih letih so bili naši prispevki deležni že več kot 5 610 000 klikov. Tudi ti postani eden izmed 1862 naših naročnikov na Youtubu! Z 71 500 ogledi najbolj gledan ostaja prispevek o kurentih, ki smo ga objavili pred tremi leti. Letos pa ste si na Youtubu največkrat - kar 24-tisočkrat - ogledali intervju, ki ga je s Timom Gajserjem opravila naša otroška poročevalka Nika. V njem je med drugim povedal, da pred vsako tekmo zmoli in da je v zmagovitem letu dobil ogromno oboževalk.  Od oktobra dalje, torej v letošnji sezoni Infodroma, pa ste si največkrat ogledali intervju z Ajdo Smrekar, ki je povedala, da je bila njena prva gledališka vloga košata solata. 

Dobrodošli tudi na facebook.com/TVInfodrom 
Na Facebooku imamo več kot 2100 prijateljev. Tam najbolj pridno všečkate novice o športnih uspehih naših junakov. Številnim je bila všeč tudi novica o tem, da boste 2. januarja spet doma.

Skoraj vsak delovni dan pa se vam s svežimi novicami dneva oglasimo tudi na Snapchatu. Z našim rumenim duhcem se vas je v le nekaj mesecih spoprijateljilo že tisoč!