Flipovci in Dober dan, življenje

10. 6. 2016

V soboto, 11. junija, bo v portoroškem Avditoriju nastopila plesno-akrobatska skupina Flip Piran, ki smo jo v Infodromu že predstavili.

Predstava, ki so jo poimenovali Dober dan, življenje, bo v znamenju glasbe, plesa, akrobatike, gimnastike in t. i. navijaškega plesa oz. cheerleadinga. Nastopilo bo več kot dvesto članov skupine Flip in športni prijatelji, Šola zdravja občine Piran. To je priložnost, da vsak član, od najmlajšega do najstarejšega, pokaže, kaj se je v zadnjem letu naučil na treningih.

Po uspešni sezoni se bodo predstavili tudi Flipovi državni prvaki
Tri skupine bodo predstavile atraktivne koreografije, ki so jih pripravile za nastope na festivalih in gostovanjih. Najmlajši bodo namreč julija sodelovali v italijanskem Ricconeju na prireditvi Festival del Sole. Starejša skupina julija potuje v Bolgarijo, jeseni pa bo v Portorožu nastopila na festivalu Golden Age. Skupina starejših Flipovcev je bila novembra na posebno povabilo kot edini nejaponski klub na japonskem gimnastičnem festivalu v Tokiu, konec junija pa odhaja v Bruselj, kjer bodo gostje Evropskega parlamenta, nastopili pa bodo tudi za Slovence v Belgiji.