Zadnji dnevi počitnic!

2. 5. 2014

Prvomajskih počitnice se vsi zelo razveselimo, saj so zadnji oddih pred končnimi testi, spraševanji in projekti v šoli. Verjamemo, da je med vami veliko takšnih, ki ravno zaradi vseh šolskih obveznosti večino dni preživite za knjigami, upamo pa tudi, da si vzamete čas za oddih in si privoščite kakšen dan počitka.


 
Prvi maj je za nami, prav tako kresovanja, ki so se odvijala po celi Sloveniji. Zdaj so ostali še trije dnevi počitnic in kaj lahko vse počnete te dni?


 
Gibanje v naravi:

Že res, da vreme ni ravno popolno, a kljub vsemu je sončnih žarkov kar nekaj. Sprehodite se po gozdu, sprehajalnih poteh in pojdite z družbo, kjer vam je prijetno in lepo. Na sprehod lahko peljete tudi svoje štirinožne prijatelje, če jih imate.

Potem pa so tu še druge stvari, ki jih lahko počnete na dvoriščih: skakanje s kolebnico, igranje gumitvista, skrivalnice, lovljenje in še in še.

Branje kakšne dobre knjige:

Kaj pa potem, ko se ulije z  neba? Nič zato, še vedno obstajajo polne knjižne police v knjižnicah, kjer si lahko izberete najljubše knjige. Če nimate idej pa preverite, kaj vam priporočajo vrstniki ter pisateljica Janja Vidmar.

Doma pa se seveda lahko igrate igre s kartami, saj obstaja milijone različnih iger tako v skupini kot samostojno. Pa tudi družabne igre so super od Človek ne jezi se do priljubljene igre Activity.


 
Izleti po Sloveniji

Da je Slovenija izjemno lep kraj, se čedalje bolj zavedajo tudi drugod po svetu in naša država se kar pogosto pojavlja na seznamih priljubljenih turističnih destinacij.
Za en dan se lahko odpeljete na slovensko obalo in morda vidite kakšnega delfina. Tudi Gorenjska, Prekmurje in Dolenjska ponujajo čudovite izlete, veliko gradov, narodnih parkov in arburetumov, ki vabijo v času pomladi!

Tako, idej je res veliko, zdaj pa hitro v akcijo in imejte kar se da čudovite zadnje dni počitnic!