Svatba na zagrebškem tramvaju novi hit

14. 12. 2015

Sobotna poroka s tamburaši, pesmijo in plesom v enem izmed tramvajev zagrebškega mestnega prometa je postala uspešnica na spletnih družabnih omrežjih. Z baloni okrašen tramvaj, ki ima namesto številke na zaslonu izpisani imeni mladoporočencev, je navdušil tudi številne mimoidoče v hrvaški prestolnici. Porok v tramvajih je vse več.

Posbni tramvaj je v soboto mladoporočenca in njune goste med drugim peljal čez osrednji zagrebški trg, kjer so bili v središču pozornosti ljudi, ki so se množično udeležili adventnega sejma v Zagrebu.

Mladoporočenca Sara in Luka se v javnosti nista želela izpostavljati, a je posnetek z njune poroke v tramvaju kmalu postal uspešnica na spletnih družabnih omrežjih.

V javnem podjetju Zagrebački električni tramvaj so pojasnili, da je vse več mladih, ki se želijo poročiti v tramvaju ali pa v mestnem avtobusu, kot se je zgodilo prejšnji teden. Vprašanja o možnostih poroke v prevoznih sredstvih mestnega prometa dobivajo vsak teden, letos pa so pripravili približno 15 porok v tramvajih.

Ura najema tramvaja stane med 1500 in 2200 kunami (med 97 in 290 evri), odvisno od modela tramvaja. Poleg porok so tramvaje oddajali tudi za maturantske zabave in različne poslovne družabne dogodke.

PV
Foto: Facebook