Adele februarja v Evropi

29. 11. 2015 - Podala se bo na turnejo

Britanska pevka Adele je napovedala turnejo v naslednjem letu, na kateri bo predstavila uspešnice z novega albuma 25. Nam najbližji koncert bo v Veroni.

Na turnejo se bo odpravila po petih letih, začela jo bo na Otoku - prvi koncert bo februarja v Belfastu, sledili bodo nastopi v Dublinu na Irskem, nato se bo vrnila v Veliko Britanijo, imela bo več koncertov v Manchestru, Londonu, Glasgowu in Birminghamu.

Nato se bo odpravila v druge dele Evrope, nastopila bo na Švedskem, Norveškem, Danskem, Portugalskem, Nizozemskem, v Franciji, Belgiji, Švici, Nemčiji, Španiji, Italiji. Pri naših sosedih Italijanih bo nastopila dvakrat, in sicer 28. in 29. maja v Veroni, to pa sta tudi dva koncerta, ki sta najbližje slovenskemu občinstvu.Turnejo bo sklenila 12. junija v Antwerpnu v Belgiji.

Vstopnice za turnejo bodo na prodaj od 1. decembra, prednost pri vstopnicah bodo imeli registrirani uporabniki pevkine uradne spletne strani, v širšo prodajo pa bodo vstopnice dali 4. decembra.

Pevka bo na turneji predstavila uspešnice z dolgo pričakovanega albuma 25. Tretji album je pevka izdala v petek in takoj je požel uspeh - v Veliki Britaniji so v šestih dneh prodali že 737.000 albumov, v ZDA pa so v istem času prodali skoraj tri milijone izvodov. Kot smo poročali, pa je bil pravi hit tudi njen prvi singel, Hello.

PV
Foto: Reuters