Nov album Adele že novembra?

1. 9. 2015 - Izzida albuma pevka še ni potrdila

Čeprav so mnogi oboževalci britanske pevke Adele že skoraj obupali, da bo vendarle postregla s težko pričakovanim tretjim albumom, naj bi ta izšel novembra. Njen album 21 sega že v leto 2011, bil pa je najbolje prodajan album tisočletja v Veliki Britaniji. Adele sicer izida novega albuma še ni potrdila.

27-letna pevka je svoj prvi album 19 izdala leta 2008, album 21, ki je izšel tri leta kasneje, pa je postal mega uspešnica in jo dokončno izstrelil med zvezde. Navduševala je občinstvo, pa tudi kritike, saj je prejela številna glasbena priznanja, med drugim leta 2012 kar šest grammyjev.

Njen drugi studijski album je bil najbolje prodajan album tisočletja v Veliki Britaniji, saj so ga tam prodali 4,74 milijonih izvodov. S tako visoko prodajo je Adele prekosila kultni album Amy Winehouse Back to Black, album Back to Bedlam Jamesa Blunta ter celo skupino The Beatles. Kot smo poročali, je album postal prvi album v digitalnem formatu, ki so ga v ZDA prodali v več kot treh milijonih izvodov. 

Po izdaji izjemno uspešnega albuma 21 je Adele odšla na operacijo glasilk, nato je sledilo okrevanje. Posvetila se je izključno družinskemu življenju, 19.oktobra 2012 pa je rodila sina Angela.

Na rdeči preprogi se je pevka nazadnje pojavila na podelitvi grammyjev in oskarjev leta 2013, kjer se je predstavila s skladbo Skyfall iz 23. filma o Jamesu Bondu (zanjo je prejela tudi oskarja). Od takrat pa ni prestavila nobene nove pesmi, kar pa ne pomeni, da ni pridno delala v studiu.

Nov album naj bi bil skoraj končal, izšel pa naj bi novembra. Pevka sicer uradno še ni potrdila izida težko pričakovanega glasbenega izdelka. 

PV
Foto: Wikipedia


 Najmlajša dobitnica Oskarja je bila Tatum O'Neal, ki je pri desetih letih dobila Oskarja za najboljšo stransko vlogo v filmu Papirnati mesec. Najmlajši dobitnik ameriškega kipca pa je Adrien Brody, ki je pri svojih 29 letih dobil Oskarja za najboljšo stansko vlogo v filmu Pianist. Več o oskarjih.