OPB ima TALENT

7. 2. 2015

Učitelji podaljšanega bivanja na OŠ Polhov Gradec so letos že petič organizirali prireditev OPB ima TALENT, kjer tekmujejo otroci vključeni v podaljšano bivanje.

Učenci na prireditvi predstavijo svoje talente. Ples, petje, igranje na inštrumentov, dramske uprizoritve in recitiranje. Vse to predstavljajo učenci najprej na pred izborih v razredih, nato pa se predstavijo še na finalni prireditvi.

Letos se je predstavilo kar 20 točk in prvič so sodelovali tudi oddelki podaljšanega bivanja podružničnih šol. Ocenjevalna komisija, ki sta jo zastopali pevka Simona Černetič, Aynee in Tadeja Lončar, članica ansambla Jurčki, je imela zelo težko delo.

Na koncu so bili izbrani trije najboljši nastopi, ki so bili tudi nagrajeni. Vsi nastopajoči pa so prejeli majico ter priponke.

Učitelji podaljšanega bivanja so več kot navdušeni nad prireditvijo. Zavedajo se, da je čas, ki ga preživljajo z otroki v podaljšanem bivanju dragocen, zato se trudijo, da otrokom ponudijo številne izzive, ki otroke sproščajo in zabavajo hkrati pa pridobijo pomembne življenjske izkušnje.

PP

Postani Infodromov dopisnik!

Pošlji nam članek, fotografijo ali film na naš naslov infodrom@rtvslo.si 
in napiši, kaj se zanimivega dogaja v tvojem kraju ali na šoli.