Aktivne počitnice

30. 5. 2014

Počitnice so zakon! Lahko se odpočijemo od šole in si naberemo novih moči. Po drugi strani pa nam lahko hitro postane dolgčas.

V športnem centru Gib Šiška so poskrbeli, da se bo med počitnicami vedno kaj dogajalo. Otroci od 5. do 13. leta starosti bodo lahko vsak dan od 7. do 17. ure uživali v športnih, ustvarjalnih in poučnih delavnicah.

Za vse dodatne informacije in prijave pišite na tale naslov ali pa pokličite na telefonsko številko 030 312 804. Lahko pa obiščete tudi njihovo spletno stran in preverite termine delavnic.

Hm… morda pa vas bolj pritegnejo indijanske počitnice, ki jih organizira Športno atletsko društvo mavrica. V Domžalah, Mengšu in Kranju boste lahko uživali v družabnih igrah, odkrivanju narave, se naučili osnov orientacije. Poleg tega se boste lahko preizkusili tudi v streljanju z lokom in še in še.

Za več informaciji in prijave pišite na tale naslov ali zavrtite telefonsko številko 031 314 870. Lahko pa skočite tudi na spletno stran in si vse informacije kar preberete.


Tudi Športno društvo Šentvid – Ljubljana bo v času poletnih počitnic organiziralo športne počitnice za otroke. Skozi igre in zabavne animacije boste lahko spoznavali različne športe ter razvijali svojo motoriko in koordinacijo gibov. Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo.

Več informacij pa na spletni strani.