Novosti v novi sezoni

29. 9. 2014 - Začela se je tretja sezona oddaje Infodrom

V novi, že tretji sezoni oddaje Infodrom so ustvarjalci oddaje pripravili tri novosti – dva nova voditelja, prenovljena spletna stran in posebne oddaje v času šolskih počitnic.

V novi sezoni bosta z vami še Matic in Ana
Voditeljicama Neži Prah in Tini Antončič se letos pridružujeta nova voditelja – Ana Pirih in Matic Jerman. O njima smo že poročali, spremljate pa ju lahko tudi na Facebooku, kjer bosta vesela vaših predlogov, želja, pobud in idej.
 
Prenovljena spletna stran
Poleg dveh voditeljev je Infodromova novost tudi prenovljeni spletni portal www.infodrom.si, kamor lahko za spletno rubriko Infogrom pošiljate svoja mnenja v obliki video zapisa ali pa s klikom odgovorite na anketno vprašanje.
V Infomatu izveste veliko novih in zanimivih stvari. Infomat je enciklopedična zbirka abecednih gesel, obravnavanih v oddaji, ki vam je lahko v oporo pri raziskovanju različnih tem ali celo pri pisanju domačih nalog.
Če želite potovati okoli sveta kar iz domačega naslonjača, pa obiščite našo rubriko Infotrip. Ta omogoča geografsko spoznavanje sveta in značilnosti posameznih držav, in sicer z besedo in avdio-video vsebinami.
Infofon je rubrika, kjer objavljamo vaše prispevke, fotografije in videoposnetke. Priložnost, da sami postanete naš Infodromov dopisnik.
V spletni rubriki Infokviz, ki je sestavljena iz tedensko osveženih vprašanj s področja aktualnega dogajanja, pa lahko preizkusite svoje znanje.
 
Z vami tudi med počitnicami
Med počitnicami bodo na sporedu čisto nove dopoldanske oddaje. Po kratkem pregledu novic, boste možgane poslali na pašo, med divje eksperimente. Potem pa vas bodo čakali dokumentarci o mladih body builderjih, o tem, kako je živeti z dvema mama, videli pa boste lahko tudi kakšno je življenje super nadarjenih otrok. Po njih pa sledi vaša debata.