Jesenske modne zapovedi

9. 9. 2013

Infodrom s pomočjo mladih navdušencev zaznava trenutne modne trende. Za trendovski videz pa namesto denarja včasih bolj potrebujemo lastno domiselnost in ustvarjalnost.

Sošolca Bisera in Dejan sta modna navdušenca, ki pojasnita, da se barve neon odtenka s poletjem ne poslavlajajo, pridružuje pa se jim vijolična barva. Hlače so še vedno oprijete, majice ohlapnejše in popestrene z modnimi dodatki - letos prevladujejo lobanje in križi.
Pri fantih so to jesen modne široke majice z različnimi potiski in ozke jeans hlače. Kape so morajo biti krajše, zaobljene in imeti raven senčnik, kot vselej pa se morajo podati frizuri.

Videz ni vse


Kljub modnim zapovedim pa je treba za šolo izbrati oblačila, ki so predvsem udobna, kajti v tiščečih in srbečih hlačah in majicah bo tudi učenje neprijetno.
Kratka krila, prosojne ali prekratke majice ne pridejo v poštev. Oblačila morajo biti topla, saj so jutra so že hladna, zato se oblecite v slojih.
Zgolj kupovanje novih stvari pa ne zagotavlja modernega videza. Veliko svežih modnih kombinacij lahko ustvarite, če le pobrskate po vaših omarah. Tudi naša stara oblačila lahko dobijo novo, trendovsko podobo z le nekaj domišljije in ročnih spretnosti.