NOVA PODOBA: Risanke, filmi in še kaj!

16. 10. 2021

Na MMC-jevem portalu RTV 365 si lahko odslej ogledate goro risank, filmov, oddaj, prispevkov in še česa. Za vas, dragi otroci in starši, bodo zagotovo risanke in pa mladinski filmi ter oddaje, tiste vsebine, ki bodo najbolj zanimive in po katerih boste najpogosteje posegali. 

Multimedijske vsebine v obliki video in avdio prispevkov so na voljo na tej povezavi. 

Novost je velik nabor različnih slovenskih filmov, seveda so med njimi tudi mladinski in namenjeni vam dragi osnovnošolci. 


Na levi strani so rubrike, ki jih lahko izbirate (raziskovanje, filmoteka, za otroke, zadnja priložnost, v živo in druge). Pri vsakem avdio in videu prispevku se tudi izpiše, kako dolgo še je prispevek an voljo za ogled oziroma poslušanje. Risanke imajo namreč zaradi avtorskih pravic omejen čas ogleda.  Na levi strani so rubrike, ki jih lahko izbirate (raziskovanje, filmoteka, za otroke, zadnja priložnost, v živo in druge). Pri vsakem avdio in videu prispevku se tudi izpiše, kako dolgo še je prispevek an voljo za ogled oziroma poslušanje. Risanke imajo namreč zaradi avtorskih pravic omejen čas ogleda.

T. M.
Foto: RTV Slovenija