Televizijske dogodivščine že to soboto!

1. 10. 2021 - S Kriškraški in z Zofko v novo sezono otroških oddaj

Ob sobotah, ko veliki še spijo, lahko otroci še v pižamicah uživate v zabavi!

Za varnost je poskrbljeno, saj bo zabava kar na TV SLO 1! Od 2. oktobra bo malo po osmi uri zjutraj veselo v Studiu Kriškraš, od 16. oktobra pa bo ob 8:25 krenilo sobotno druženje pred televizijskimi ekrani, ki ga prireja Zofka! Nova sezona otroških oddaj pa prinaša tudi zabavne novosti in sveže obraze! 

V Kriškraš prihaja kviz!

V krtini na Cvetočem travniku 13 že dolgo ni bilo tako živahno, saj so prijatelji krtka Črtka poleti obiskali 12 otrok, katerih zgodbe zdaj pripravljajo za predvajanje. To so pisani otroški portreti, ki Kriškraške vedno spodbudijo k novim dogodivščinam. Če se vam bo zdelo, da gre v studiu kaj narobe, se vam bo zdelo čisto prav. Kriškraški se namreč prvič preizkušajo v kvizu in jim marsikatera reč uide po svoje. 

Kdo so novi Zofkarji?

Zofka je letos med počitnicami dobila nove prijatelje. Voditelju Nejcu Jezerniku se bo pridružila prvošolka Tisa, Gašperju Lovrecu še ne petletni Bor, ob Anki Eržen pa ostaja navihani drugošolec Lars. Z Zofko in voditelji boste najmlajši gledalci še naprej spoznavali poklice, besede, ustvarjali, prepevali, se igrali in reševali uganke. Še vedno se bodo na elektronskem naslovu zofka@rtvslo.si zbirale prijave tistih, ki bi želeli po video zvezi ugibati neposredno v oddaji. Izbrani reševalec bo za nagrado prejel Zofkino pisano blazinico!

Letošnji Zofkarji: Tisa, Bor, Lars ter Anka, Nejko in Gašper. Anka verjame, da bodo druženja ob Zofki zabavna in poučna obenem, ter dodaja: »Komaj čakam, da slišite nove pesmice, ki smo jih ustvarili poleti.«Letošnji Zofkarji: Tisa, Bor, Lars ter Anka, Nejko in Gašper. Anka verjame, da bodo druženja ob Zofki zabavna in poučna obenem, ter dodaja: »Komaj čakam, da slišite nove pesmice, ki smo jih ustvarili poleti.«

Glasba, besede, ples, gostje, ugibanje, spoznavanje poklicev in veliko igranja, to je Z kot Zofka.Glasba, besede, ples, gostje, ugibanje, spoznavanje poklicev in veliko igranja, to je Z kot Zofka.  

Foto: RTV SLO (Borut Gale 1., 2., 3., Adrijan Pregelj 4., 5.)
Služba za komuniciranje, E. V.