Video: Kako je preživeti dan na kmetiji?

4. 9. 2021 - Firbcologi so se preizkusili v delu na kmetiji V pravljici

Na izobraževalni kmetiji V pravljici domujejo rešene živali. Deklica, ki živi z njimi, pa pravi, da je vsak dan na njeni kmetiji lušten kot dan na počitnicah! 

Skupina Firbcologov je preživela vroč poletni dan na kmetiji V pravljici. Njihova mlada gostiteljica jih je popeljala med živali in rastline in jim ponudila, da se preizkusijo v različnih opravilih. Na koncu so si vsi zaslužili slastno pojedino. Te zanima, kako so se imeli? Oglej si video!

Vse živali, ki živijo na kmetiji V pravljici, so bile rešene iz težkih razmer in na kmetiji živijo svobodno. Zato lahko izvajajo takšne vragolije!Vse živali, ki živijo na kmetiji V pravljici, so bile rešene iz težkih razmer in na kmetiji živijo svobodno. Zato lahko izvajajo takšne vragolije!

Družina Lavrič ima kar pet otrok, skupno sedem ljudi pa skrbi za precej veliko živalsko druščino. Gosi, kokoši, krave, koze, konji, mačke, kužki, pujski, so vsepovsod. Vse te živali so same prišle k tej veliki družini. Lavričevo pravijo, da so vse njihove živali sedaj nezamenljivi del družine in njihove Pravljice. 

Nadobudni Firbcologi so živali nahranili, za njimi počistili, še sami raztegnili svoje krake in poskusili na kmetiji pridelano hrano!Nadobudni Firbcologi so živali nahranili, za njimi počistili, še sami raztegnili svoje krake in poskusili na kmetiji pridelano hrano!

Še ti se pridruži Firbcologom na njihovem poletnem obisku na kmetiji V pravljici!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLO - Firbcologi
E. V.