Uma in Lepa afna

4. 6. 2021 - Srečanje Otroške poročevalke z najljubšo vlogerko

Lepa afna je Ljubljančanka Lea, ki je s snemanjem vlogov pričela zaradi presežkov energije in želje po ustvarjanju! Oglej si, kaj jo je o njenem delu vprašala Otroška poročevalka Uma!

Lepa afna je Umina najljubša vlogerka! Kadar ima Uma slab dan, jo videi Lee Filipovič, ki jih na Youtube kanalu ustvarja pod imenom Lepa Afna, zares razveselijo! Vlogerka je poznana po zabavnih posnetkih ličenja in modnih nasvetov, objavlja pa tudi igrive klepe in izlete s svojimi najdražjimi. Poročevalka Uma je v imenu vseh Infodromovcev z Leo poklepetal o tem, kdaj zares veš, da so tvoji videi zreli za objavo na spletu. Lea pa je podelila še, kako se sooči z neprijetnimi komentarji gledalcev! Ja, tudi ti so včasih del slave na spletu! Spodaj si oglej, zakaj so bile za Lein prvi video pomembne tudi knjige o Harryju Potterju!

Ime Lepa afna si je izbrala zato, ker ta najbolje pooseblja njeno zunanjost in igrivost! Svoj prvi video pa je Lea posnela kar v mamini kuhinji!Ime Lepa afna si je izbrala zato, ker ta najbolje pooseblja njeno zunanjost in igrivost! Svoj prvi video pa je Lea posnela kar v mamini kuhinji!

Lea pravi, da je pristnost najboljši recept za dober video!Lea pravi, da je pristnost najboljši recept za dober video!

Oglej si celoten klepet! Seveda sta se simpatična Uma in Lepa afna po kratkem intervjuju tudi slikali!

Foto: Facebook Lepa afna (1., 3.), Iz videa (2.)
Video: RTV SLO/Infodrom
E. V.