Kako se mladički naučijo premikati?

12. 6. 2021 - Televizijska serija o mladičkih zopet na TV SLO 1

Tokrat Andrej opazuje, kako se mladiči premikajo. Gnuji se lahko naučijo stati že v treh minutah po skotitvi. Nato se ogromne skupine teh živali nenehno premikajo, saj iščejo svežo travo. Adelijski pingvini dirjajo čez skale, ko iščejo hrano, mladi kajmani pa se prevažajo v maminih ustih.

Če bo mali gnu želel dohajati svojo čredo, se bo moral potruditi! Vse o tem, kako se premikanja naučijo hitri gnuji, si oglej v spodnjem videu!Če bo mali gnu želel dohajati svojo čredo, se bo moral potruditi! Vse o tem, kako se premikanja naučijo hitri gnuji, si oglej v spodnjem videu!

Zelo spretno se premikajo tudi mladi krokodili. Ko so v vodi, ne plavajo samo z nogami, uporabljajo tudi močan rep! Še dobro, da ta nikoli ne neha rasti!Zelo spretno se premikajo tudi mladi krokodili. Ko so v vodi, ne plavajo samo z nogami, uporabljajo tudi močan rep! Še dobro, da ta nikoli ne neha rasti!

Adelijski pingvini med treningom teka za mamo večkrat padejo na glavo! Nasmej se jim še ti!Adelijski pingvini med treningom teka za mamo večkrat padejo na glavo! Nasmej se jim še ti!

V videu boš opazoval premikanje gnujev, pingvinov, krokodilov in celo poletavanje mladih kajmanov - ki potujejo kar v maminih ustih! Oglej si serijo Mladički!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLO
E. V.