Video: Na dinozavrovem hrbtu

21. 4. 2021 - Oglej si otroško televizijsko serijo Danin dinosvet!

Dana je devetletna deklica, ki obožuje dinozavre. S pomočjo čarobnega vodnika se z orjaki preteklosti tudi sreča!

Dana, ki nastopa v seriji Danin dinosvet, raziskuje pradavnino in bitja tistega časa. Ker ima raziskovalno žilico in je željna pustolovščin, si želi jezditi hipodraka! Kateri dinozaver pa je to? Si že slišal zanj? Ta dinozaver je bil zelo podoben konju, zato Dana, Sara in njuna babica najprej osedlajo prave konje in si pridobijo nekaj izkušenj v sedlu. Je jezditi strašnega dinozavra kaj podobno jezdenju na konjskem hrbtu? Oglej si, kako se je iztekel Danin poskus, da bi osedlala hipodraka! 

Kljub vsemu je prijetneje jezditi v sedlu kot pa na koščenem hipodrakovem hrbtu, hitro ugotovi Dana. Kljub vsemu je prijetneje jezditi v sedlu kot pa na koščenem hipodrakovem hrbtu, hitro ugotovi Dana.

Dana v tej epizodi po vsej hiši nastavi pasti. Rada bi namreč ujela nočnega dinozavra. Najprej ujame kar očka, ki jo sprva pošlje spat, nato pa sklene, da ji bo vseeno pomagal. Ne samo zasačiti malega sinornitozavra, ampak tudi premagati strah pred temo.Dana v tej epizodi po vsej hiši nastavi pasti. Rada bi namreč ujela nočnega dinozavra. Najprej ujame kar očka, ki jo sprva pošlje spat, nato pa sklene, da ji bo vseeno pomagal. Ne samo zasačiti malega sinornitozavra, ampak tudi premagati strah pred temo.

Oglej si epizodo otroške serije Danin dinosvet in preveri, kako je jezditi na dinozavrovem hrbtu!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLO
E. V.