Video: Mark na gokardu

28. 3. 2021 - Spoznaj trinajstletnika, ki trenira v skupini svetovno slavnega dirkača

Mark je star trinajst let in trenira gokard v Španiji, Italiji in doma - v Sloveniji. Se mu pridružiš pri svetlobno hitri vožnji na treningu? 

Mark spretno zavija med ovinki s hitrostjo 135 kilometrov na uro! To je večja hitrost, kot najvišja dovoljena hitrost, ki jo starši lahko dosežejo z avtomobilom na avtocesti. Kljub temu, da niza zmage, pa je najboj ponosen na drugo mesto, ki ga je lani osvojil na svetovnem prvenstvu.   

Mark trenira v skupini slavnega španskega dirkača Fernanda Alonsa, saj so strokovnjaki v tej športni panogi hitro prepoznali Markov talent. Dirkači v Markovi skupini so stari od 12 do 14 let.Mark trenira v skupini slavnega španskega dirkača Fernanda Alonsa, saj so strokovnjaki v tej športni panogi hitro prepoznali Markov talent. Dirkači v Markovi skupini so stari od 12 do 14 let.

Mark se izjemno hitre vožnje ne boji več, ker gokard vozi že šest let! Posebej zbran mora biti na štartu, pravi, saj si z dobrim pričetkom tekme lahko zagotovi boljše možnosti za zmago! Z Markom lahko oddrviš na gokardu kar v spodnjem videu.Mark se izjemno hitre vožnje ne boji več, ker gokard vozi že šest let! Posebej zbran mora biti na štartu, pravi, saj si z dobrim pričetkom tekme lahko zagotovi boljše možnosti za zmago! Z Markom lahko oddrviš na gokardu kar v spodnjem videu.

Mark pravi, da v gokardu uživa ravno zato, ker je vožnja v njem tako hitra!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLO / Izzivalci
E. V.