VIDEO: Teci Za repom z Niko in Klemnom!

5. 3. 2021 - Otroška televizijska oddaja o živalih!

Na prvem programu Televizije Slovenije je prišla nova oddaja za mlade Za repom. V njej sta Nika in Klemen sledila takšnim in drugačnim živalskim repom, tudi glasbenim.

Novo oddajo Za repom vodita Nika Rozman - ki jo poznate iz Sobotnega krompirja - in Klemen Kovačič. Z njo želita gledalcem živalski svet približati na svež način. V vsaki oddaji zato primerjata dve živali, podirata stereotipe o njihovih značilnostih, iščeta nenavadna dejstva! Ker boste gledalci z njima v oddaji sledili takšnim in drugačnim repom, se spodobi, da oddajo z rapom tudi zaključite! Verze o živalih bo namreč prispeval znani raper - glasbenik Jose.

Voditelja Klemen Kovačič in Nika Rozman bosta v uvodni rubriki Pomigni s pomočjo treh namigov poskušala odkriti skrito žival, nato pa jo bosta obiskala, se ji približala in raziskala temo oddaje. V kratki animirani rubriki Na repu slave bodo na humoren način predstavljene »slavne« živali. Rubrika Zarjovi za živali! pa bo gledalce spodbuja, da lahko s preprostimi akcijami in pravilno oskrbo tudi sami pripomorejo k njihovi lepši prihodnosti.Voditelja Klemen Kovačič in Nika Rozman bosta v uvodni rubriki Pomigni s pomočjo treh namigov poskušala odkriti skrito žival, nato pa jo bosta obiskala, se ji približala in raziskala temo oddaje. V kratki animirani rubriki Na repu slave bodo na humoren način predstavljene »slavne« živali. Rubrika Zarjovi za živali! pa bo gledalce spodbuja, da lahko s preprostimi akcijami in pravilno oskrbo tudi sami pripomorejo k njihovi lepši prihodnosti.

So polži res počasni in pujsi požrešni? Imajo mačke devet življenj in so miši revne?So polži res počasni in pujsi požrešni? Imajo mačke devet življenj in so miši revne?

Spoznaj Niko in Klemna, ki sta novo oddajo predstavila Infodromovcem!

Prva epizoda: Teci počasi

Klemen in Nika sta se v prvi epizodi znašla pred ugankarskim izzivom. S pomočjo treh pomigov bosta poskušala razkriti skrito žival. Jima bo uspelo? In katere stereotipe o živalih bosta porušila? Najprej bosta hitela, nato bosta svoj korak upočasnila.

Pridruži se jima pri prvem pohodu … Za repom!

Foto, video: RTV SLO
E. V.