VIDEO: Vafljevi srčki

25. 2. 2021 - Objavljamo norveško otroško nadaljevanko

Sta fant in punca lahko prijatelja? Devetletna Trile in Lena sta doma v zalivu Razbita Matilda na Norveškem. Pridruži se pajdašema na zabavnih pustolovščinah!

Trile je tih in sramežljiv devetletni fant. Na njegovi kmetiji z mamo živi tudi deklica Lena, ki je polna nenavadnih zamisli. Trile bi rad, da bi postala najboljša prijatelja, toda Lena vztraja, da je dovolj, če ostaneta le dobra soseda. 

Kako se njuno prijateljstvo v zalivu Rabita Matilda razvije in zakaj so pri tem pomembni srčki, si oglej v navihani otroški nadaljevanki Vafljevi srčki!Kako se njuno prijateljstvo v zalivu Rabita Matilda razvije in zakaj so pri tem pomembni srčki, si oglej v navihani otroški nadaljevanki Vafljevi srčki!

Drugim otrokom iz zaliva Razbita Matilda se zdi prijateljstvo Trileja in Lene nenavadno. Punce in fantje se namreč ne bi smeli igrati skupaj. Razen, če so zaljubljeni! Pa sta Trile in Lena res zaljubljena?

Rojstni dan

V prvem delu nadaljevanke se Lena pripravlja na praznovanje svojega devetega rojstnega dneva. Priredila bo zabavo za sošolce in poskusila odkriti, kdo od njih bi bil lahko Trilejev najboljši prijatelj. Toda na dan zabave Lena zboli za noricami. 

In na Lenino praznovanje pride le njen sosed Trile. Zdi se, da ne bo tako lahko najti najboljšega prijatelja zanj ...In na Lenino praznovanje pride le njen sosed Trile. Zdi se, da ne bo tako lahko najti najboljšega prijatelja zanj ...

Oglej si prvi del otroške nadaljevanke Vafljevi srčki!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLO
E. V.