Kdo je za družinski Disko?

12. 2. 2021

Kdo bi rad malce zažural sedaj to soboto? Ja, tudi vi otroci, ste vabljeni! Pa še kako! DadaDisko bo sicer potekal preko aplikacije Zoom, s katero smo v tem obdobju epidemije tako ali tako postali vsi prijatelji, kajne? Poglejmo kaj se bo zanimivega dogajalo. Zraven obilice pleša ne bo manjkalo tudi delavnic. Gre za popolnoma nov koncept, ki vam bo še kako ostal v spominu. 

“Ta tip zabave sem spoznala, ko smo z družino živeli v Londonu in sem se s svojimi mulci večkrat v soboto odpravila na tako imenovani baby rave. Izkušnja je bila nova, ker ni najbolj vsakdanje videti otroke v nosilkah in sproščene mame kako plešejo, pa tudi kako dobro otroci odreagirajo na elektronsko glasbo in dobro voljo starša. Izkušnja je bila dobra predvsem zato, ker sem se sama imela fino, posledično pa tudi otroci.” je povedala mamica Vesna.

DadaDisko bo potekal v soboto, 13. februarja od 17. do 18. ure na spletu. DadaDisko bo potekal v soboto, 13. februarja od 17. do 18. ure na spletu. Še več informacij vas čaka na uradni strani Dadadisca. 

Ker ima samo dogajanje na plesišču še kar nekaj prostora za nadgradnjo, sta Vesna in Maša dodali dogodku še spremljevalne delavnice, ki spodbujajo aktivno druženje otrok in staršev skozi različne oblike umetnosti. Starost otrok pa se zato giba od tistih še v nosilkah, pa do mulcev, ki jim na plesišču ni nerodno plesati s starši.

“DadaDisko temelji na povezovanju otroka in starša. Ravno zato je tudi v pripravi na prvi žur, ki so bo v soboto na spletu, kar nekaj dejavnosti, ki lahko povežejo družino. Na primer izdelovanje topa za konfete, pa izdelava pobarvank, pošiljanje pobarvank za ozadja, priprava koktejlov in podobno,” pravi Maša Pavoković.

Vabljeni torej ba zelo posebno disko doživetje za vso družino! 

T. M.
Foto: DadaDisko

SLONTASTIČEN POZOR!

Predenje - zanimiv pojav pri mačkah. Spoznajmo ga podrobneje.