Dedek Čen - rekorder v igrici Pokemon!

27. 1. 2021 - Igrico igra s pomočjo kolesa in svojih neštetih pametnih telefonov!

Zagotovo si že slišal za igrico Pokemon GO, v kateri zbiraš točke tako, da v svoji okolici iščeš male pošasti. Spoznaj dedka iz Tajvana, ki je zaradi svoje opreme eden največjih rekorderjev pri iskanju teh domišljijskih živalic!

Dedek Čen, ki je vsem dobro poznan na ulicah Tajvana, je dobil nadimek človek - pav. Tako so ga pričeli klicati zaradi njegovega početja in izgleda med premikanjem po ulicah. Gospod Čen je večje število pametnih telefonov pritrdil na svoje kolo in z njimi ustvaril lok, ki nekako spominja na pavji rep! Nekateri so zaradi njegovega početja tudi zaskrbljeni - takšno kolo, kot ga ima gospod Čen, zaradi nepregledonosti med vožnjo, namreč ni ravno varno. 

Pokemon dedek je star 72 let, a je kljub svojim letom spreten z lovljenjem ravnotežja na takšnem prirejenem kolesu!Pokemon dedek je star 72 let, a je kljub svojim letom spreten z lovljenjem ravnotežja na takšnem prirejenem kolesu!

Igrico Pokemon je gospodu Čenu pokazal njegov vnuk. Takoj jo je vzljubil in pričel z igranjem tudi po 20 ur na dan! Posvetilo se mu je, da bo z igranjem na večih telefonih uspešnejši, zato jih je pričel uporabljati! Pri tem seveda še vedno ne sme pozabiti, da se baterije telefonov izpraznijo - zato aparate na svojem kolesu tudi polni!Igrico Pokemon je gospodu Čenu pokazal njegov vnuk. Takoj jo je vzljubil in pričel z igranjem tudi po 20 ur na dan! Posvetilo se mu je, da bo z igranjem na večih telefonih uspešnejši, zato jih je pričel uporabljati! Pri tem seveda še vedno ne sme pozabiti, da se baterije telefonov izpraznijo - zato aparate na svojem kolesu tudi polni!

Pravilni odgovor na zgornje vprašanje poišči v oddaji Male sive celice!

Foto: EPA
Video: RTV SLO/ Male sive celice
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Predenje - zanimiv pojav pri mačkah. Spoznajmo ga podrobneje.