VIDEO: Te je kaj strah globoke vode?

18. 1. 2021 - Strah preženeš tako, da se z njim soočiš!

Kdaj razmišljaš, katere pošasti živijo globoko v vodi in kako te lahko zagrabijo za noge? Potem te bo zagotovo zanimalo, kako premagati strah pred globokimi jezeri, deročimi potoki, širnim morjem in vsem mogočim, kar živi v njem! 

Pepe, Foksner in Ronja so se zmenili, da gredo skupaj v vodo. Ronja namreč pravi, da lahko Pepetu, ki se boji vode, pomaga! Skupaj bodo premagovali velik in pomemben strah! Druščino iz oddaje Ribič Pepe čaka pomembna naloga, oglej si spodnji video! 

Pepe bo zlezel v strašno vodo, zaradi katere si lahko namisli vse mogoče neprijetne zgodbe!Pepe bo zlezel v strašno vodo, zaradi katere si lahko namisli vse mogoče neprijetne zgodbe!
Ko so se družili z Jernejem, Tjašem in Niko, je Pepetova druščina že pomagala pri strahu pred dvigali, strahu pred asteroidi in celo pri strahu pred duhovi! S Pepetovo pomočjo pa so celo pregnali Foksnerjev strah pred ljudmi v uniformah

"S strahom se je najbolje soočiti in ga tako pregnati," je prepričan Pepe! Oglej si, kako se je soočil s svojim strahom pred globoko in deročo vodo!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLO
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Predenje - zanimiv pojav pri mačkah. Spoznajmo ga podrobneje.