Medvedek Mavri

0 - 6 let

18. 11. 2020

Medvedek Mavri je izjemno zanimiva slikanica, v kateri boste našli pet pravljic za grajenje otrokove pozitivne samopodobe. Izjemno se boste slikanice razveselili vi, dragi otroci, pa tudi vaši starši, saj je v njej obilo kakovostnih in poučnih vsebin, ki vam bodo obogatile vaš odnos do sebe. 

Knjiga Medvedek Mavri navdušuje s petimi pravljicami, ki ogrejejo srčke otrok in otrok po srcu. Ljubek Medvedek Mavri na igriv način prikaže življenje, ki je v luči pravljične lepote, sprejemanja, ljubezni, prijateljstva in sočutja ter v težkih časih prebuja upanje.

Vsaka izmed petih inspiracijskih pravljic vam bo prebudila vrednote, ki vam bodo pomagale pri kreiranju srečnega življenja in življenja kot si ga želite. Ste pripravljeni na to potovanje? Vsaka izmed petih inspiracijskih pravljic vam bo prebudila vrednote, ki vam bodo pomagale pri kreiranju srečnega življenja in življenja kot si ga želite. Ste pripravljeni na to potovanje? 

Pet kratkih pravljic je napisanih v preprostem jeziku in so primerne za otroke od prvega leta dalje. Najbolje so knjigo sprejeli otroci od drugega do devetega leta starosti.

Srčne pravljice, vsaka na svoj način z noto ljubezni in sočutja, vam dragi otroci in starši, pomagajo h grajenju povezovalnega odnosa. Slikanica je tudi učinkovit pripomoček, ki vam dragi starši, pomaga graditi most do srca vašega malčka.

Kristina Dia Gorenc pa nudi tudi varstvo na svojem domu (mini vrtec) oziroma po dogovoru. Opravljeno ima izobrazbo NPK Varuh predšolskih otrok.

Otroke spodbujam, da razvijajo svoj unikatni značaj in se sprejemajo. Poudarek dajem na razvoj otrokovih potencialov, kreativnost, grajenje samozavesti in veliko gibanja.

Uživam v delu z otroci, kajti otroci so naša prihodnost. Njihova iskrenost, pristnost in kreativnost nima meja. V otrokovih očeh ne vidim le otroka. Vidim osebo, ki bo nekoč postala srečen in uspešen posameznik, ki bo s svojimi darovi spremenil svet na bolje. V vsakem otroku vidim morje potencialov, ki jih lahko razvije, ko spozna svojo resnično dragocenost ter se sprejema in zgradi samozavest pri izražanju svoje avtentičnosti. Tako s svojim diamantkom, ki ga nosi v srcu, lahkotno zasije v svet in gradi uspeh na vseh področjih življenja.

Z namenom, da otroke podprem pri harmoničnem otroštvu in kreiranju srečne prihodnosti sem ustvarila metode, ki so otrokom v pomoč pri preseganju čustvenih izzivov, razvoju najvišjih potencialov, grajenju pozitivne samopodobe in krepitvi čustvenega imunskega sistema. Strnila sem jih v avtorski program Čustveno inteligentni otroci.

Kristina Dia Gorenc

Tanja Mojzer
Foto: Knjiga Medvedek Mavri

SLONTASTIČEN POZOR!