S pravljico v svet sanj

15. 11. 2020 - Pravljice iz oddaje Lahko noč, otroci! v obliki zvočne knjige

Tudi ti zvečer, pred spanjem, poslušaš radijsko pravljico? Ustvarjalci za otroke Radia Slovenija in ZKP RTV SLO so pripravili najnovejšo izdajo pravljic iz ene najstarejših radijskih oddaj - Lahko noč, otroci!. Jih poznaš? 

Zvočna knjiga Lahko noč, otroci! S pravljico v svet sanj, bo izšla v torek, 17. novembra. Mogoče ji bo prisluhniti v digitalni verziji ali s poslušanjem CD-ja, ki mu bo priložena pobarvanka z ilustracijami Igorja Ribiča. Z zvočno knjigo si lahko pravljico zavrtiš kadarkoli.

Na zvočni knjigi Lahko noč, otroci! S pravljico v svet sanj se nahaja sedem zgodb z zadnjega radijskega natečaja za izvirno slovensko pravljico. Te te bodo zazibale v svet sanj ...Na zvočni knjigi Lahko noč, otroci! S pravljico v svet sanj se nahaja sedem zgodb z zadnjega radijskega natečaja za izvirno slovensko pravljico. Te te bodo zazibale v svet sanj ...

Zvočna knjiga je izdana v času ob 55. obletnici oddaje Lahko noč, otroci in 50. obletnici založbe ZKP RTV Slovenija. Ustvarjalci pa želijo z njo vam, najmlajšim poslušalcem, približati čudovite zvočne zgodbe, spodbuditi vašo domišljijo, vas odeti s toplino in vas z radijsko pravljico pospremiti v svet sanj. Zgodbe interpretirajo dramski igralci: Tjaša Železnik, Nina Valič, Brane Grubar, Vesna Jevnikar, Vesna Pernarčič, Uroš Smolej in Zvezdana Mlakar.

Preberi naslove sedmih pravljic iz nove zvočne knjige oddaje Lahko noč, otroci!Preberi naslove sedmih pravljic iz nove zvočne knjige oddaje Lahko noč, otroci!

Če bi zvočno knjigo radi naročili, si lahko CD zagotovite s 15-odstotnim popustom. Naročiti ga je mogoče na tej povezavi. V digitalni obliki bo moč kupiti tudi posamezne pravljice, kupcem celotne zvočne knjige v digitalni obliki pa bodo podarili še obširnejšo pobarvako v PDF formatu. Več zvočnih knjig  za otroke v izdaji Založbe kakovostnih programov RTV najdeš tukaj.

Foto: RTV SLO
E. V.