Risani film: Bacek Jon

2. 11. 2020 - Objavljamo celotni risani film!

Koliko vragolij si lahko izmisli ovca? Veliko, če je ovca v resnici bacek. Bacek Jon! Radoveden je, razigran in navihan ter vedno poln genialnih idej, brž ko kmet obrne hrbet svojemu dvorišču.

Čreda Jona obožuje in slepo sledi njegovim podvigom. Toda kaj, ko je bacek Jon še precej mlad in neizkušen. Težave so prav hitro na obzorju. Rešitev težav pa je vedno povsem drugačna od pričakovane! Kadar je Jon v bližini, na kmetih ni nikoli več tako, kot je bilo. Oglej si risani film Kmetove lame, v katerem Jon povsem očaran nad njihovimi čudovitimi norčijam, spretno prepriča kmeta k nakupu kar treh lam! 

Kmet in Bitzer se odpravita na semenj. Bacek Jon se jima na skrivaj pridruži, da bi uganjal norčije. Tam na dražbi opazi tri nenavadne in premetene lame.Kmet in Bitzer se odpravita na semenj. Bacek Jon se jima na skrivaj pridruži, da bi uganjal norčije. Tam na dražbi opazi tri nenavadne in premetene lame.

Doma Jon, navdušen nad svojo ukano, prepriča čredo, da lame potrebujejo za popestritev življenja na kmetiji. Najprej je vse zelo zabavno, a kmalu se nove stanovalke malce preveč udomačijo v svojem novem domu.Doma Jon, navdušen nad svojo ukano, prepriča čredo, da lame potrebujejo za popestritev življenja na kmetiji. Najprej je vse zelo zabavno, a kmalu se nove stanovalke malce preveč udomačijo v svojem novem domu.

Ko stvari uidejo izpod nadzora, mora Jon prevzeti pobudo, odstraniti vsiljivke in rešiti kmetijo! Oglej si, če mu bo uspelo!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLO
E. V.