Risani film: Poplava v podlesju

30. 10. 2020 - Objavljamo celotni risani film!

Nejko živi v dolgočasnem mestu in je že močno naveličan običajnih dni v Podlesju. Še sreča, da je na pragu velika pustolovščina, ki presega vse! 

Nejkota nedvomno poznaš že iz televizijskih ekranov. Tokrat pa si ga lahko ogledaš v daljšem risanem filmu - v katerem grozi poplava! Na dnu prispevka si oglej risani film Poplava v Podlesju!

Nejko in Mavricij bi rada odrinila dogodivščinam naproti, a ju pri tem ustavi hud naliv. Dogodivščine bodo morale počakati, da neha deževati.Nejko in Mavricij bi rada odrinila dogodivščinam naproti, a ju pri tem ustavi hud naliv. Dogodivščine bodo morale počakati, da neha deževati.

A zdaj dežuje že več dni, in še preden se zavejo, Podlesju pretijo strašne poplave. Nejko se znajde za krmilom Čekanove ladje. Kot kapitan mora poskrbeti, da prebivalce Podlesja odpelje na varno. Prestati morajo nevihto, najti novo zatočišče, preživeti brodolom in kratkočasiti navihanega dinozavra.A zdaj dežuje že več dni, in še preden se zavejo, Podlesju pretijo strašne poplave. Nejko se znajde za krmilom Čekanove ladje. Kot kapitan mora poskrbeti, da prebivalce Podlesja odpelje na varno. Prestati morajo nevihto, najti novo zatočišče, preživeti brodolom in kratkočasiti navihanega dinozavra.

Oglej si, kako se Nejko znajde v veliki pustolovšči, ki si jo je zaradi bivanja v dolgočasnem mestu, zelo želel!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLO
E. V.