Risani film: Mišji razbojnik

28. 10. 2020 - Objavljamo celotni risani film!

Kako je videti predrzni mišji ropar, ki svojim žrtvam pokrade vse sladkarije? Kako velik je želodček tega nepridiprava, si oglej v risanki, ki je posneta po znani slikanici. 

Morda poznaš priljubljeno knjigo o Mišjem razbojniku? Imamo jo tudi v naših knjižnjicah, napisala jo je Julia Donaldson. »Predaj mi pogače in puding. Predaj mi kolače, biskvit. Sem mišji razbojnik na cesti, neznanski je moj apetit.« To je le en izsek luštnega besedila risanke! Spodaj risani film Mišji razbojnik objavljamo v celoti.

Požrešnemu razbojniku dišijo pecivo, piškoti in vse sladkarije. Jaha po cesti, išče slaščice in ropa mimoidoče, dokler ga njegova sladkosnednost ne spravi v težave ...Požrešnemu razbojniku dišijo pecivo, piškoti in vse sladkarije. Jaha po cesti, išče slaščice in ropa mimoidoče, dokler ga njegova sladkosnednost ne spravi v težave ...
Vnemirljiva zgodba o razbojniku in ruladah bo zabavala vse člane tvoje družine!Vnemirljiva zgodba o razbojniku in ruladah bo zabavala vse člane tvoje družine!

Film so ustvarili producenti znani po risankah Zverjasec, Zverjašček, Bi se gnetli na tej metli, Palčič in Odvratne rime Roalda Dahla. Oglej si risani film Mišji razbojnik!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLO
E. V.