Video: Šolski bavbav!

15. 10. 2020 - Oglej si risanko Pri Pajkovih - v kateri straši bavbav!

Kakšna misliš, bi bila videti šola za pajke? Se ti zdi, da bi bila kaj strašna? Zagotovo, še posebej, če v šoli za pajke prebiva še čisto pravi šolski bavbav!

V risanki Pri pajkovih se v šolo za pajke odpravlja najmlajša članica družine Pajk - Lili. Končno je dočakala ta prav poseben dan - njen prvi šolski dan. V šolo jo bo spremil starejši brat Hugo, ki ni prav zares navdušen nad to novo odgovornostjo. Ker se Lili rada obira in počne stvari po svoje, ji Hugo zagrozi, da zamudnike v šoli za pajke vržejo šolski pošasti, ta pa jih prežveči za malico! Kako misliš, da pajkovka Lili preživi svoj prvi šolski dan in srečanje s pošastjo? Oglej si luštno epizodo risanke Pri Pajkovih!

Lili zaradi štrašnih pripovedi Hugota vidi strahove še tam, kjer jih ni, povsem se boji skrivnostnega bavbava!Lili zaradi štrašnih pripovedi Hugota vidi strahove še tam, kjer jih ni, povsem se boji skrivnostnega bavbava!

Lili najprej z bavbavom zamenja svojo novo sošolko Emo, ki prihaja iz družine velikih pajkov.Lili najprej z bavbavom zamenja svojo novo sošolko Emo, ki prihaja iz družine velikih pajkov.

O pravem šolskem bavbavu pa Emo in Lili pouči njuna nova učiteljica ...O pravem šolskem bavbavu pa Emo in Lili pouči njuna nova učiteljica ...

Misliš, da se je Lilijin prvi šolski dan v bližini groznega bavbava srečno končal? Oglej si risanko Pri Pajkovih: Šolski bavbav!

 
Foto: Iz videa
Video: RTV SLO
E. V.