Video: Strah pred zelenjavo - premagan!

10. 10. 2020 - Kako sta Ribič Pepe in Foksner pomagala vzljubiti grah

Oglej si, kako je Pepe pomagal bratcema, ki nista in nista želela jesti graha! 

Ti je ob čem neprijetno, se morda česa zelo bojiš? Ribič Pepe je v zadnji sezoni oddaj pomagal vsem otrokom, ki jih kaj skrbi ali pa bi se čemu najraje izognili ... Otroci, ki ne marate zelenjave, pozor! Ribič Pepe pozna trik, ki vam lahko pomaga. Potrebuje grah, štedilnik in dva pogumna fanta! Oglej si spodnji video, ki je nastal na podružnični šoli Antona Šibelja v Štanjelu!

Nik in Žan s sošolci iz primorskega Štanjela sta se razveselila Pepetovega obiska - potrebovala sta nasveti in kakšen trik, kako se pripraviti do tega, da bi poskusila grah!Nik in Žan s sošolci iz primorskega Štanjela sta se razveselila Pepetovega obiska - potrebovala sta nasveti in kakšen trik, kako se pripraviti do tega, da bi poskusila grah!
Prvi v kuhinji je bil Foksner. Vonj po slastni zelenjavni jedi, ki jo je pripravil, se je razširil po celi šoli ... Jed, ki jo je pripravil - imenuje se frtalja - je vsebovala pomembne sestavine, ki so pomagale pri strahu pred grahom!Prvi v kuhinji je bil Foksner. Vonj po slastni zelenjavni jedi, ki jo je pripravil, se je razširil po celi šoli ... Jed, ki jo je pripravil - imenuje se frtalja - je vsebovala pomembne sestavine, ki so pomagale pri strahu pred grahom!

Včasih je dobro poskusiti novo hranu - četudi je zelene barve! Oglej si še ti, kaj je Pepe ušpičil, da je Niku in Žanu pomagal premagati strah pred grahom!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLOS/ Ribič Pepe
E. V.