Snoopy - Zamaskirani heroj!

6 - 9 let

22. 9. 2020

Danes bomo predstavili zelo zanimivo knjigo, ki je v bistvu strip in vsebuje izjemno zanimive stripovske ilustracije. Gre za zgodbo o Snoopiju Zamaskiranem heroju in njegovi druščini Arašidkov. 

Snoopy in Arašidki v knjigi Zamaskirani heroj ponujajo goro smešnih prigod in zelo zanimivih dogodivščin. Snoopy in Arašidki v knjigi Zamaskirani heroj ponujajo goro smešnih prigod in zelo zanimivih dogodivščin.

Kot lahko vidimo, je besedilo zapisano z velikimi tiskanimi črkami, kar pomeni, da strip lahko berejo tudi učenci iz nižjih razredov osnovne šole oziroma prvi bralci. Kot lahko vidimo, je besedilo zapisano z velikimi tiskanimi črkami, kar pomeni, da strip lahko berejo tudi učenci iz nižjih razredov osnovne šole oziroma prvi bralci.

Z mešanico novih zgodb in nedeljskih stripov Charlesa Schulza vas bo ta knjiga zopet opomnila, zakaj so Arašidki v svetu sprejeti s takšnim navdušenjem. Z mešanico novih zgodb in nedeljskih stripov Charlesa Schulza vas bo ta knjiga zopet opomnila, zakaj so Arašidki v svetu sprejeti s takšnim navdušenjem.

Od dolgoletnih navdušencev pa do mladih bralcev, ki se prvič srečujejo z Arašidki - prav vsem se bodo vtisnili v spomin priljubljeni liki Snoopy, Woodstock, Linus, Lucy, Pigpen, Schroeder in seveda dobri stari Charlie Brown!Od dolgoletnih navdušencev pa do mladih bralcev, ki se prvič srečujejo z Arašidki - prav vsem se bodo vtisnili v spomin priljubljeni liki Snoopy, Woodstock, Linus, Lucy, Pigpen, Schroeder in seveda dobri stari Charlie Brown!

Smeha ob prebiranju stripa zagotovo ne bo manjkalo. Smeha ob prebiranju stripa zagotovo ne bo manjkalo.

Charlie Brown vedno poskrbi za smeh, pa naj bo še tako na tleh. Charlie Brown vedno poskrbi za smeh, pa naj bo še tako na tleh.

T. M.

Foto: Knjiga Snoopy - Zamaskirani heroj