Trampolin- super skok do neba!

21. 7. 2020

Radi skačete po trampolinu? Poletje je več kot pravi čas za to. Veliko jih ima trampoline na domačem vrtu, nekateri imajo čez mrežo (ograjo), nekateri pa ne. Je pa kljub temu potrebna določena previdnost. Poglejmo, na kaj vse je potrebno biti pozoren. 

Trampolin je odlično telovadno orodje za celo družino za zabavno in zdravo preživljanje prostega časa. Sestavni del trampolina so ogrodje, obroba za trampolin, ponjava za trampolin in zaščitna mreža za trampolin, ki varuje in preprečuje padce.Trampolin je odlično telovadno orodje za celo družino za zabavno in zdravo preživljanje prostega časa. Sestavni del trampolina so ogrodje, obroba za trampolin, ponjava za trampolin in zaščitna mreža za trampolin, ki varuje in preprečuje padce.

Skačete lahko zelo visoko, delate salte in druge akrobacije. Skačete lahko zelo visoko, delate salte in druge akrobacije.

Hop, kako visoko se lahko skoči!Hop, kako visoko se lahko skoči!

Najbolje je, če ima trampolin zaščitno mrežo, ki skakalce varuje, da ne padejo in se poškodujejo. Najbolje je, če ima trampolin zaščitno mrežo, ki skakalce varuje, da ne padejo in se poškodujejo.

T. M.
Foto: Pixabay

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.