Video: Je med počitnicami treba delati za šolo?

5. 7. 2020 - Otroci od vsepovsod imajo različne počitniške načrte

Počitnice so namenjene počitku od šole. Počitek od šole pa pomeni, da takrat počneš druge stvari kot običajno, so povedali v oddaji Infodrom. Prisluhni počitniškim načrtom slovenskih otrok!

Pomembno je, da v počitniških dejavnostih uživaš! Nekateri otroci pravijo, da bodo imeli sedaj, zaradi počitnic, končno dovolj časa za branje knjig. Drugi za šport, za izlete z družino, za ustvarjanje in za nagajanje svojim bratom in sestram! Več utrinkov o otroških načrtih, pa si oglej v videu iz oddaje Infodrom, ki ga najdeš na dnu prispevka.

Infodromovcem so pokazali, kako bodo v domačem studiu snemali animirani film s kockami Lego!Infodromovcem so pokazali, kako bodo v domačem studiu snemali animirani film s kockami Lego!

Skupina otrok pa bo med počitnicami čistila zapuščeno parcelo - njen lastnik jim je namreč dovolil, da si na njej postavijo svoje igrišče!Skupina otrok pa bo med počitnicami čistila zapuščeno parcelo - njen lastnik jim je namreč dovolil, da si na njej postavijo svoje igrišče!

Veliko vas bo tudi kuhalo in peklo - vse od kolačkov do domačih slastnih sladoledov.Veliko vas bo tudi kuhalo in peklo - vse od kolačkov do domačih slastnih sladoledov.

Drugi pa bodo skrbeli za bujno rastje na domačem vrtu, ki so ga uredili med korona pomladjo.Drugi pa bodo skrbeli za bujno rastje na domačem vrtu, ki so ga uredili med korona pomladjo.

Oglej si, kaj vse drugi otroci zanimivega načrtujejo za poletje - morda v Infodromu še sam dobiš kakšno idejo, kako vnovčiti tople mesece!

Foto: Iz videa
Video: RTV SLO/ Infodrom
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.