Radio Z - le za otroke!

19. 6. 2020 - Spletni radijski kanal z vsebinami za otroke v bolnišnicah, vrtcih in šolah.

Na spletu lahko kadarkoli prisluhneš novemu radijskemu kanalu, ki je namenjen zgolj vam - otrokom in tudi mladim. Imenuje se Radio Z! 

Spletni radio Z pripravljajo na Radiu Slovenija. Otroci lahko v večernih urah v družbi Radia Z zaspite ob poslušanju glasbene oddaje Violinček in ob pravljicah. Osnovnošolci se lahko v popoldanskih urah učite v Radijski učilnici. Poslušate lahko tudi otroške novinarje, ki poročajo v oddaji Radio Hudo. Nekaj vsebin je namenjenih tudi srednješolcem, ki lahko debatirajo z vrstniki v radijski oddaji Gymnasium ter prisluhnejo oddajam, ki jim bodo v pomoč pri maturi.

Radio Z je namenjen vsem otrokom in mladim, dopoldanskega dela vsebin pa bodo veseli otroci, ki okrevajo v bolnišnicah. Radio Z je namreč nastal zaradi pobude zdravnika iz Pediatrične klinike v Ljubljani.Radio Z je namenjen vsem otrokom in mladim, dopoldanskega dela vsebin pa bodo veseli otroci, ki okrevajo v bolnišnicah. Radio Z je namreč nastal zaradi pobude zdravnika iz Pediatrične klinike v Ljubljani.

Foto: Pixabay (1.), RTV SLO (2.)
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.