Kdo prejme igro Male sive celice?

15. 6. 2020 - Razglasitev nagrajencev.

Ob praznovanju 25. rojstnega dne oddaje Male sive celice smo podelili družabno igro, s katero se lahko v legendarnem televizijskem kvizu pomeriš kar doma! 

Prosili smo vas, da rešite spletni kviz in nam sporočite, katero vprašanje v kvizu se vam je zdelo najbolj zanimivo, ali pa vas je nečesa novega naučilo! Sodelovali pa ste lahko tudi tako, da ste nam narisali risbico enega od eksperimentov, ki ste jih že videl v oddaji Male sive celice! Kdo izmed sodelujočih pa je srečni nagrajenec?

Družabno igro Male sive celice 2 prejmejo ... Manca, Klavdija in David!Družabno igro Male sive celice 2 prejmejo ... Manca, Klavdija in David!

Manca, Klavdija in David so nam poslali pisemce in v njem zapisali:

Najtežje vprašanje nam je bilo: Arheologi so našli neznani zapis, kako se reče po slovensko promil-tega nismo vedeli :-)  Trd oreh je bil tudi vprašanje kakšne barve je Ajdina majica.   Zelo pa sta nam bila všeč vprašanja o balonu in pomarančah. Ta dva poskusa moramo narediti.   Uspešni pa smo bili pri hitrih celicah.   Naš končni rezultat je 17 od 26 tako, da bomo še enkrat poskusili.   Kviz nam je zelo všeč zato si želimo še kakšen takšen kviz.

Čestitke, Manca, Klavdija in David! Igro vam pošljemo po pošti, nam pa lahko sporočite, kako dobro vam gre z vprašanji iz družabne igre Male sive celice 2! V primeru, da ste oddajo zgrešili, pa si oglejte še praznovanje četrt stoletja Malih sivih celic s spretnostno-inteligentnimi igrami!

 Letošnja sezona Malih sivih celic in finalna oddaja je zelo posebno tudi zato, ker se je končala s četrtfinalom in kar osmimi zmagovalnimi ekipami!

Foto: MMC RTV SLO
video: RTV SLO
E. V.