Lini in Lazi

0 - 6 let

20. 5. 2020

Danes vam bomo predstavili zelo prikupno pravljico z naslovom Lini in Lazi. Z njima boste odpotovali naravnost v vesolje. Vas zanima, kaj zanimivega vas tam čaka? 

Zelo domiselno vesoljsko pavljico je v izvirniku napisala Julia Donaldson, v slovenščino pa jo je prevedla Nina Dekleva. Čudovite ilustracije so delo Axela Schefflerja. Zelo domiselno vesoljsko pavljico je v izvirniku napisala Julia Donaldson, v slovenščino pa jo je prevedla Nina Dekleva. Čudovite ilustracije so delo Axela Schefflerja.

Lini in Lazi je slikanica primerna za najmljaše, tudi ilustracije bodo navdušile vsakega predšolskega in šolskega otroka. Lini in Lazi je slikanica primerna za najmljaše, tudi ilustracije bodo navdušile vsakega predšolskega in šolskega otroka.

O, koliko čudnih bitij: Rdeči Smedi in modri Smuti so si v bistvu zelo podobni.O, koliko čudnih bitij: Rdeči Smedi in modri Smuti so si v bistvu zelo podobni.

A kar modra drevesa so tukaj? A kar modra drevesa so tukaj?

Modri an eni strani, rdeči na drugi strani! A tako mora biti vedno? Modri an eni strani, rdeči na drugi strani! A tako mora biti vedno?

Ne, ne, mi se bomo malce pomešali! Ne, ne, mi se bomo malce pomešali!

Meta in Bine: "Ne, midva že ne bova upoštevala pravil, da so rdeči na eni strani, modri pa na drugi. Pobegniva!"Meta in Bine: "Ne, midva že ne bova upoštevala pravil, da so rdeči na eni strani, modri pa na drugi. Pobegniva!"

Kja menite, kako se zgodba konča? Srečno ali nesrečno? Vabljeni, da slikanico preberete, saj je polna navduhujočih misli in vam vlije novo upanje v boljše, bolj zanimivo življenje. 

T. M.
Foto: T. M. iz slikanice Lini in Lazi.