DELAVNICA NA DALJAVO: Igriva arhitektura

15. 4. 2020

Dragi starši, danes vam predstavljamo posebna "navodila" za izvedbo delavnice, v kateri se lahko vaši šolarji prelevijo v kreativne arhitekte. Namenjena je učencem prve triade in bo vsekakor zelo zanimiva in dinamična. 

Ideje za učitelje in starše za izvedbo delavnic na daljavo

V Igrivi arhitekturi so sedaj, ko poteka učenje od doma pripravili poučne izkustvene delavnice, ki jih lahko učenci izvedejo sami doma. Navodila delavnic so zapisana zelo razumljivo, tako da jih bodo učenci vsekakor razumeli. Delavnice lahko po svojih željah starši in učitelji preoblikujete in jih prilagodite svojemu delu z učenci.

Organizatorji bodo veseli fotografij ustvarjenih izdelkov, ki jih lahko pošljete na info@igrivarhitektura.org. Objavili jih bodo na njihovi Facebook strani.

Hkrati pa ne pozabite tudi na naš veliki MMC-jev nagradni natečaj Kaj pa ti znaš?, kjer zbiramo videoposnetke talentov učencev iz prve in druge triade. Vse informacije, kako poslati kratek do 3-minutni videoposnetek, najdete tukaj. 

Z videoposnetkom, v katerem pokažete kakšno od vaših spretnosti, lahko sodelujete v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?. Z videoposnetkom, v katerem pokažete kakšno od vaših spretnosti, lahko sodelujete v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?.

T. M.
Foto: Urbana arhitektura in MMC