Poišči se v videospotu Okronane pesmi!

9. 4. 2020 - Mladi gledalci jutranjega Izodroma na daljavo posneli videospot

Si med jutranjim otroškim televizijskim programom že ujel svoj delček pesmi? V oddajo Izodrom, ki za šolarje nastaja v času izolacije, ste mladi gledalci poslali več kot sto posnetkov svoje Okronane pesmi!

Ustvarjalci oddaje Izodrom so vas povabili k sodelovanju. Pesmico Brž, gor glavo, ki jo sicer radi prepevate skupaj z junaki oddaje Studio Kriškraš, so spremenili v pravo pravcato otroško himno za ta čas. Okronani z domačimi kronicami ste se gledalci iz cele Slovenije odzvali povabilu k soustvarjanju videospota za Okronano pesem in se takoj lotili snemanja. 

Povabilu k sodelovanju se je odzval tudi Otroški pevski zbor RTV Slovenija, kar je moč glasov še okrepilo. Sporočilo o zmagi nad skrbmi je iskreno in dobra volja vseh, ki so okronali to posebno otroško himno za ta čas, je nalezljiva!

V uredništvo je prišlo okrog 100 posnetkov izvirnih nastopov z vseh koncev države in celo iz Egipta. Prav vsi posnetki, ki so prispeli v uredništvo Otroškega in mladinskega programa TV Slovenija, so vključeni v videospot. Si že videl svoj košček Okronane pesmi? Spot bo predvajan vsak dan večkrat, med oddajami za otroke na prvem in drugem programu TV Slovenija. Spremljajte televizijski program in ujemite svoj delček! 


Izodrom in izbrani otroški program sta na sporedu vsako jutro v živo,
med 9. in 11.20 uro, na TV SLO 1.
V oddaji Izodrom lahko sodeluješ tako, da se jim javiš preko Instagrama z zapisom oznake @Infodrom ali jim po e-naslovu infodrom@rtvslo.si pošlješ video, kaj počneš in kako se učiš. 
Vse opizode oddaje Izodrom bodo po predvajanju po televiziji so na voljo v spletnem arhivu otroškega portala in na spletni strani Izodroma.

E. V.,
Video: RTV SLO/Izodrom

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.