Bansi: Vrnitev v glasbeno kariero!

1. 4. 2020

V teh časih se moramo znajti vsi, kakor pač najbolje vemo in znamo. Tudi Bansi se je odločil za nov korak; in sicer, da bo obudil svojo glasbeno kariero in začel nastopati po Evropi, potem pa ga bodo najboljše in najbolj znane agencije tako ali tako povabile k sodelovanju po vsem svetu. 

Bansija smo, takoj ko nam je prišla ta novica na uho, poklicali, da preverimo govorice.

"Ja, res je. Že dolgo sem razmišljal o svetovni glasbeni karieri, oboževalcev mi seveda ne manjka, tako da mislim, da je odločitev prava. Takoj, ko se poleže to stanje s koronavirusom, začnem nastopati. Dogovorjen sem že za nastope v sosednji Avstriji, pa v Združenih državah Amerike in v Avstraliji, tudi v domači Indiji, kjer imam ogromno družinskih prijateljev in sorodnikov. Seveda pa me boste lahko prišli občudovat tudi v Sloveniji, kjer bom do konca leta 2020 imel okrog 50 nastopov. ja, zelo pestro bo!"

Zaskrbelo nas je glede našega portala, v katerem ima Bansi še vedno veliko vlogo, a nas je lepo pomiril.

"Veste, jaz imam ogromno energije, tako da zmorem več služb hkrati. Še vedno bom sodeloval z otroškim portalom, tako da se vam ni potrebno ničesar bati. Prav vsi, ste lepo vabljeni na moje koncerte, o katerih vas bom pravočasno obvestil, da boste lahko o tem tudi pravočasno poročali."

Bansi bo na svojih nastopih razveseljeval z vsemi glasbenimi instrumenti, ki jih je študiral, seveda tudi s harmoniko. Bansi bo na svojih nastopih razveseljeval z vsemi glasbenimi instrumenti, ki jih je študiral, seveda tudi s harmoniko.

Naj spomnimo, da je Bansi že pred leti skupaj z raperjem Kosto posnel videospot Možganski rap. Pesem je bila pravi hit. Prepevali so si ga otroci v vrtcih in šolah po vsej Sloveniji. 

V studiu pa je gostil tudi harmonikaša in učitelja diatonične harmonike Miha Debevca, ki mu je po snemanju pokazal prenekateri harmonikaški trik, ki ga Bansi še ni poznal. 

Kot vidite ima Bansi že načrte za čas po karanteni. Kaj pa vi? Se boste tudi vi lotili česa novega, drugačnega? Pišite nam na bansi@rvslo.si. 

Tanja Mojzer
Foto: Tanja Mojzer
Video: MMC RTV Slovenija

SLONTASTIČEN POZOR!