Izovragolije v Izodromu

24. 3. 2020 - Kaj se je zgodilo v šesti in sedmi epizodi posebne oddaje za otroke?

Otroci ste v izredno otroško oddajo poslali svoje posnetke in misli o potresu, ki se je zgodil v nedeljo, pokazali pa ste tudi, kako vam gre učenje od doma. 

Morda veš, kaj pomeni beseda "lažnica", "kolcig" ali "spanranje"? V navihani igri z besedami sta omenjene skovanke v ponedeljkovem Izodromu razložila voditelja oddaje Nik in Nika.Morda veš, kaj pomeni beseda "lažnica", "kolcig" ali "spanranje"? V navihani igri z besedami sta omenjene skovanke v ponedeljkovem Izodromu razložila voditelja oddaje Nik in Nika.

Z Nežo, ki je postavila laboratorij v svoji kuhinji, pa ste mladi gledalci spoznavali delo znanstvenikov.Z Nežo, ki je postavila laboratorij v svoji kuhinji, pa ste mladi gledalci spoznavali delo znanstvenikov.

Mladi gledalci ste s pomočjo učitelja Miha Ribiča najprej spoznali kdo so bili veliki izumitelji skozi zgodovino, potem pa sta voditelja oddaje pridobljeno znanje preizkusila na igralcu Tadeju Pišku. Preveri, kako mu je šlo!

V današnjem, še čisto svežem Izodromu, pa ste spoznali Elizo, ki je pokazala, kako izgledajo njeni dnevi v tednu.V današnjem, še čisto svežem Izodromu, pa ste spoznali Elizo, ki je pokazala, kako izgledajo njeni dnevi v tednu.

Epizoda pa je bila sicer izjemno športno obarvana, Firbcologa sta takole preizkusila zmogljivosti športnega trenerja Marcka Gorana Lorencina.Epizoda pa je bila sicer izjemno športno obarvana, Firbcologa sta takole preizkusila zmogljivosti športnega trenerja Marcka Gorana Lorencina.

Oglej si še današnjo, torkovo oddajo, v kateri je Nik Niko premagal celo v športnem izzivu, skupaj pa sta preverila, koliko so športno nadarjeni liustratorji. Poklepetala sta z ilustratorko Hano Stupica.

Foto: Iz videa
Video: RTVSLO/Izodrom
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.