Sodeluj v oddaji Izodrom!

17. 3. 2020

Nik in Nika v času izolacije vsako jutro zate gostita izredno oddajo v živo, ki te bo izobraževala, informirala in razvedrila. Spremljaj oddajo in jima še sam sporoči, kako preživljaš čas v tem spremenjenem obdobju!

Na TV SLO 1 si lahko oddajo Izodrom, ki je skovanka med besedo izolacija in imenom oddaje Infodrom, ogledaš vsako jutro. V enournem pestrem programu boste mladi gledalci lahko spremljali informativne vsebine, pa tudi dokumentarne filme za mlade ter prispevke iz oddaje Firbcologi in Male sive celice. Po Izodromu bo v okviru otroškega programa na sporedu še ura in pol risank in tujih serij za otroke.

Druženje z Nikom Škrlecem, voditeljem oddaje Male sive celice in igralko Niko Rozman, bodo v Izodromu popestrile tudi Infodromove novice. Nika in Niko pa že poznate iz počitniške oddaje Počitniški krompir, kajne?Druženje z Nikom Škrlecem, voditeljem oddaje Male sive celice in igralko Niko Rozman, bodo v Izodromu popestrile tudi Infodromove novice. Nika in Niko pa že poznate iz počitniške oddaje Počitniški krompir, kajne?

V včerajšnji prvi epizodi Izodroma sta Nik in Nika z Firbcologi raziskala zanimive matematične operacije, pogovorila sta se z učiteljico razrednega pouka in spoznala Žana, ki je rekorder v sestavljanju rubikove kocke!

Foto: Dunja Karlovšek/RTV SLO
Video: RTV SLO
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.