Medved

0 - 6 let

30. 1. 2020

Danes predstavljamo slikanico, ki govori o zimi, gozdu, drvah, medvedku, dedku Igorju in babici Katarini. Slikanica je polna čudovitih ilustracij in je namenjena predšolskim otrokom. 

Avtor slikanice Medved je Andrej Štular in je nastala po ruski pripovedki z istim naslovom. Izšla pa je kot posebna izdaja revije Stripburger (izdajatelj Forum Ljubljana). Avtor slikanice Medved je Andrej Štular in je nastala po ruski pripovedki z istim naslovom. Izšla pa je kot posebna izdaja revije Stripburger (izdajatelj Forum Ljubljana).

Slikanico se hitro prebere, izjemno zanimive in ogleda vredne so tudi ilustracije, ki delujejo zelo 3D. V pravljici boste lahko preverili, kakšna prigoda se je zgodila dedku Igorju, ko je šel v gozd po drva. Slikanico se hitro prebere, izjemno zanimive in ogleda vredne so tudi ilustracije, ki delujejo zelo 3D. V pravljici boste lahko preverili, kakšna prigoda se je zgodila dedku Igorju, ko je šel v gozd po drva.

Pravljica o dedku, babici in medvedu vas bo navduševala v teh mrzlih zimskih dneh. Pravljica o dedku, babici in medvedu vas bo navduševala v teh mrzlih zimskih dneh.

Tanja Mojzer
Foto: Knjiga Medved

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.