Skrivalnice

0 - 6 let

28. 1. 2020

Danes vam bomo predstavili zelo zanimivo stripovsko knjigo, katere posebnost je, da je besedilo napisano v slovenščini in angleščini. 

Knjiga nosi naslov Skrivalnice, oziroma v angleščini Hiding. Knjiga nosi naslov Skrivalnice, oziroma v angleščini Hiding.

Knjiga je namenjena najmlajšim, predšolskim otrokom. Njena avtorica je v celoti Saša Kerkoš, ki je prispevala besedilo, risbe in prevod v angleščino. Knjiga je izšla kot posebna izdaja revije Stripburger pri Forum Ljubljana. Knjiga je namenjena najmlajšim, predšolskim otrokom. Njena avtorica je v celoti Saša Kerkoš, ki je prispevala besedilo, risbe in prevod v angleščino. Knjiga je izšla kot posebna izdaja revije Stripburger pri Forum Ljubljana.

Strip skrivalnice kar kipi od živih barv in dinamičnih ilustracij. Strip skrivalnice kar kipi od živih barv in dinamičnih ilustracij.

Kot že sam anslov stripa pove, je v knjigi govora o skrivanju. Skrivajo se živali, zato je strip izjemno poučen za predšolske otroke, ker se z njeno pomočjo otroci učijo prepoznavati različne živali. Kot že sam anslov stripa pove, je v knjigi govora o skrivanju. Skrivajo se živali, zato je strip izjemno poučen za predšolske otroke, ker se z njeno pomočjo otroci učijo prepoznavati različne živali.

Spoznavamo kopenske in vodne živali. Spoznavamo kopenske in vodne živali.

Skrivalnice lahko v roke vzamete večkrat, saj je smiselno, da jo znamo prebrati in razumeti v slovenščini in angleščini. Skrivalnice lahko v roke vzamete večkrat, saj je smiselno, da jo znamo prebrati in razumeti v slovenščini in angleščini.

Tanja Mojzer
Foto: Stripburger

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.